5 sterren reviews

77 vijf-sterren reviews op Google. Daar zijn we erg dankbaar voor!

Onze klanten aan het woord

Een greep uit onze Google reviews

Afgelopen week naar deze kapper geweest na 3 jaar m’n haar te hebben laten groeien. Ik ben erg blij met het resultaat en heb veel complimenten gekregen over mijn nieuwe kapsel. Deze kapper is echt top en knipt je haar voor een scherpe prijs. Kan hem van harte aanbevelen! Ook al mijn 3 kinderen worden naar tevredenheid hier geknipt.
Reinier
Ik was aan het werk naast deze kapper en zag alleen maar keurig geknipte heren de zaak verlaten. Zelf was ik al 14 jaar niet naar de kapper geweest om te knippen maar na hier een knipbeurt gehad te hebben heb ik nooit meer een pet gedragen in mijn vrije tijd. Keurig geknipt en hele goede service.
Robert de B
Mijn man, zoon van 6 jaar en ik zelf zijn zeer tevreden over deze kapper en geloof mij mijn zoon is lastig te knippen en niet zo dol op kappers de kapper Marwan is geduldig met hem erg prettig en de prijs ook. Wij zijn helemaal blij met onze kappers.
Petra Blankendaal
Spontaan mijn zoontje van 8 laten knippen door Marwan. Wat een service mijn zoontje had een kapsel in z’n hoofd en dit is exact wat hij gekregen heeft. Zo (kind)vriendelijk, mijn zoontje wil voortaan door Marwan geknipt worden. Heel erg bedankt. Zeker een aanrader.
Stefanie Molenaar
Vandaag voor het eerst bij Holland Style Hair Salon geweest op aanraden van mijn broer. Ik werd door Marwan erg vriendelijk ontvangen. Tijdens mijn knipbeurt werd mij snel duidelijk dat je bij hem in goede handen bent. Ik heb Marwan als een vakman ervaren en ik raad hem van harte aan. Tot de volgende keer.
Tycho
Zonder twijfel de beste kapper van Heerhugowaard! Was al heel lang op zoek naar een nieuwe kapper en heb deze eindelijk gevonden. Super chille mensen, geeft je de knipbeurt die je wilt of helpt je als je niet weet wat voor kapsel je wilt. Zeer aan te bevelen!!!
Tawfik Abbasi
Voor het eerst naar deze kapper. Super geknipt en baard getrimd. Neemt de tijd voor een goed resultaat. Echt een aanrader
Bart Burgman
Top kapper! Altijd tevreden de deur uit! Goeie service, goeie koffie en een goeie prijs, ik wil geen andere meer 💪🏻
Thristan de jong
Ik was aan het werk naast deze kapper en zag alleen maar keurig geknipte heren de zaak verlaten. Zelf was ik al 14 jaar niet naar de kapper geweest om te knippen maar na hier een knipbeurt gehad te hebben heb ik nooit meer een pet gedragen in mijn vrije tijd.. Keurig geknipt en hele goede service..
Robert de B
Goeie kapper, knipt met veel ervaring, zorg en rustig met een mooi resultaat. Ook een vriendelijke man en alles is hier netjes ingericht. Ben er tevreden mee.
Nermal
Helemaal Top Marwan, top kapper en service👌👌👌
Hein van der Velden
Vriendelijke en goede kapper, kwam hier voor het eerst zonder afspraak. Ben heel goed geholpen door deze kapper ben uiterst tevreden weggegaan.
Mike
Hele goeie kapper, super vriendelijke en altijd met een glimlach, aan hem kun je zien dat hij van zijn werk houdt!
Pedro Romagnoli
Een zeer goede kapper! Super klantvriendelijk en prijs/kwaliteit verhouding is echt top! Neemt de tijd om je gewenste kapsel te knippen. En het resultaat is altijd mooi. Het is echt een aanrader om naar deze kapper te gaan.
Maurits de Groot
Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Jan Korf
Zeer gefocuste kapper die jou alleen met het beste kapsel uit de kapsalon laat lopen.
Mike Donker
Hij weet precies wat je wilt en doet t met veel precisie. Je bent een geweldige kracht!
Ghufran Nomani
Marwan was het knippen niet verleerd in de lockdown.😀 Ik werd weer perfect van mijn lange haar afgeholpen. Marwan begrijpt altijd direct hoe ik het geknipt wil hebben.
Sako Bol-Minnaar
Ben nu 2 keer geweest bij Holland Style hairsalon en kan niet anders zeggen dan…..Super tevreden. Vriendelijke en professionele service.
Guy Ricken
Hele fijne kapper! lief, gezellig en heel kundig! Blij met mijn kapper
Mohammed AlZubaidy
Mooie kapsalon met goede kapper, hij snapt precies wat je wilt. Heel strak en netjes! Altijd vriendelijk en mooie prijzen! Zeker een aanrader! Kan met of zonder afspraak super fijn!
Sam De Ruiter
Super aardige en vaardige kapper. Goede tips ook voor baard onderhouden en welk type wax best geschikt is voor mijn haar. Prettige zaak waar je je op je gemak voelt en heel goed wordt geknipt voor een hele mooie prijs! Dank
Jeroen Akkerman
Goeie service, super aardig, lekkere stoelen en goede koffie! Echt een aanrader! Oh ja, en ook heel goed geknipt, precies wat ik wilde. Top advies gekregen.
Maher Alraghban

Wil je zelf ervaren waarom onze klanten zo enthousiast zijn?